måndag 12 oktober 2009

Måndag 12/10

God kväll!
Efter gympan idag, som bestod av mycket ben- och magträning, och jag skulle köra hem mot Nykroppa ringde telefonen. Det var Securitas som sa att Edqvist, som skulle in och äta frukost tillsammans med medhjälpare, hade utlöst larmet. Jag hade lagt på det som vanligt när jag åkte vid 6-tiden. Man kan ju säga att det blev testat och att jag nu vet att det fungerar.
När jag passerade Gelleråsen låg det en bil i diket strax innan korsningen. Den låg på taket med hjulen rätt upp. Jag vet inte, men troligen hade det varit halt.
Nu är halva arbetet utfört på taket. När jag kom hem var ena halvan klar och vi började riva ställningen och bygga upp den på framsidan. Sedan var det bara att börja riva teglet på den sidan. Man kände sig en aning sliten, när de lämnade mig vid 16-tiden. Först gympan enligt ovan och sedan allt bärande med tegel. Efter mat och vila är man fit for fight igen.
Kjell-Åke ringde under kvällen och nu kände han sig betydligt bättre. Eftersom han hade haft besvär med att äta hade han tappat en del kilon.
Nu blir det nyheter och sedan god natt.

Inga kommentarer: