torsdag 8 oktober 2009

Torsdag 8/10

God kväll!
Torsdag, vilket betyder tidig morgon och till Karlskoga i arla morgonstund innan solen gått upp. Efter gympa mellan 7-8 och en andra frukost med mina träningskompisar blev det en tur till Marina, som var hemma. Idag blev besöket ganska kort eftersom det var ett extra styrelsemöte en timme före Rotarymötet.
När jag anlände hemmet var Leif med sin medhjälpare i full fart med att jobba med uthustaket, vilket skall förses med nytt tegel. Jag bytte om och hjälpte till som hantlangare. Ju förr jag får dem härifrån desto billigare.
När de lämnat mig vid 16-tiden gick jag ner till Birgit, hade inte sett henne på en vecka, trots att vi bor grannar. Där blev jag sittande i två timmar. Hon hade mycket att berätta och det blev givetvis kaffe också. Bland annat berättade hon att hon skulle på läkarbesök under kommande veckan. Då skulle hon försöka få läkaren att hjälpa till med att hon skulle få färdtjänst eftersom hon inte tycker att hon klarar bilkörning lika bra längre. En förståndig tanke tycker jag. Skall man fylla 88 är man ganska gammal med mina ögon sett.
Satt en stund framför TV:n och slumrade till så nu önskar jag er:"God Natt"!

Inga kommentarer: