tisdag 20 oktober 2009

Tisdag 20/10

God kväll!
Under förmiddagen åkte jag in till Hans Lilja i Karlskoga, Jossihusets revisor, tillsammans med min bokföringspärm, rapporter och förslag på nästa års budget. Efter gemytlig samvaro med Hans och hans fru Margareta återvände jag tillbaka till Nykroppa med revisionsberättelsen underskriven.
Under tiden jag satt i Karlskoga hade Janne ringt och ville ha sällskap under lunchen. Jag åkte därför till Louise och träffade honom för lite snack.
Under eftermiddagen ringde en tjej från turistbyrån i Filipstad och diskuterade ett par bilder på Nykroppas hemsida, som hon ville använda i en turistbroschyr för Filipstad. Hon hade fått mitt namn av KR som trodde att det var jag eller Anita som tagit dem. Jag lovade att försöka få fram bilderna, i annat fall får hon försöka använda de som är på hemsidan. När jag tittade på sidan visade det sig vara en bild på Emma och Samuel när de knackar sten i slagghögen vid silvergruvan. Eftersom Anita säkert hade lovat dem att använda bilden tyckte jag att de gärna fick ha den i broschyren. Hon har ju tidigare fått lämna ett alster till hembygdsföreningens affischer i samband med midsommarfirandet.
Ha en fortsatt trevlig kväll och god natt på er!

Inga kommentarer: