onsdag 23 januari 2013

Onsdag 23/1

God Kväll!

Det blir bara värre och värre med Grönlandskylan. I morse var det minus 20 när jag kom upp. Det ser ju fint ut när man står inne och tittar på solskenet, men när man tittar på termometern, stannar man helst inne.

Vid lunchtid åkte jag in till Karlskoga för att lämna in bilen och få en trasig sensor utbytt. Den ställer in ljuset när man startar bilen. Den har varit ur funktion ett par veckor och gjort att jag haft ljuset väldigt lågt ställt. Jag var erbjuden att låna en bil för att åka ner på stan, men eftersom det inte skulle ta så lång tid stannade jag och läste tidningar och tog ett par koppar kaffe. Nu tog det ca två timmar så jag ångrade nästan att jag inte nappade på erbjudandet.

När bilen var klar åkte jag och tog ut revybiljetter mot de presentkort jag fått av Lotta i julklapp.

I kväll fick BIK sin tredje raka förlust, denna gång mot ett bottenlag, Asplöven från Haparanda. BIK har tidigare vunnit mot dem i tre matcher. De tidigare förlusterna kan man acceptera eftersom de var mot Leksand och Örebro. Två lag som ligger med i toppen. Nu väntar hemmamatch på fredag mot Tingsryd. Då måste de vinna om de inte skall ramla ner från tredje platsen.

God Natt!

Inga kommentarer: