torsdag 31 januari 2013

Torsdag 31/1

God Kväll!

Upp 5.00 och iväg till Karlskoga för gympa. Idag var vi bara tre stycken som dök upp. Man kan fundera på var de fyra nya, som varit med ett par gånger, tagit vägen. Är passet för hårt eller är det för tidigt? Vi fick i alla fall köra spinning och styrka samt mage.

Därefter till Tedenrud för kaffe och insikter i alla bilars problem. Han hade fått en ny biltidning som han refererade ur. VW hade stora problem med sina automatlådor. Eftersom jag har en som har gått drygt 12000 mil på drygt fyra år och inte haft några problem tror jag inte riktigt på vad han säger. Jag tror att han är lite sotis.

Sedan var det dags för Rotary. Idag hade vi besök av Kerstin Egonsson-Larsson, chef inom kriminalvården. Hon berättade om, framför allt, anstalten i Karlskoga.

Under kvällen var det dags att följa BIK-Troja/Lungby i hockey. BIK vann med 2-0, (2-0, 0-0, 0-0). Det var en ganska lam tillställning efter första perioden. Det verkade nästan som att lagen var nöjda med resultatet. Publiksiffran var måttliga 1807 personer.

God Natt!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Visst är hon go min chef ;) kram o ha en bra dag :)

S-O Svensson sa...

Hon klarade informationen bra.

lotta sa...

Hon klarar det mesta ;)