måndag 17 juni 2013

Måndag 17/6

God Kväll!
 
I morse var jag ur sängen redan halv sex. Det såg ut att bli bra torkväder så jag körde igång en tvättmaskin.
 
Klockan 8.00 ringde jag Telia och träffade en trevlig tjej och i morgon har jag nya enheter för den trådlösa överföringen till TV:n. Jag har fått minst 3-4 SMS där de talat om hur ordern är packad, skickad och när den kommer fram.
 
Efter detta tog jag transformatorn till roboten och åkte till leverantören, som konstaterade att den var död. Nu kommer det en ny sådan också. Fick samtidigt veta att det varit ett ordentligt åskväder på fredag kväll då jag var bortrest. I Asphyttan hade han tre stycken som råkat ut för samma sak.
 När jag kom tillbaka från Filipstad mötte jag en dam på gårdsplanen som frågade om det var jag som bodde här. Hon presenterade sig som dotterdotter till Urus, en brukspatron som hade bott här när hon var väldigt liten. Hon hämtade sin man, som satt kvar i bilen, och vi tittade runt och avslutade med kaffe och en trevlig pratstund.
När jag var i Filipstad åkte jag in till Karlsen och köpte 10 meter vattenslang, som jag skall dra elkapeln till roboten ,i när jag gräver ner den.

Under eftermiddagen följde jag med Susanne för att titta på Sammy och Simon som spelade inlines i Karlskoga HC mot Filipstad. De vann matchen med 8-4.

Såg i en annons att Ulla Viotti har utställning i Uppsala med sina skulpturer. 1987 fick jag en skulptur gjord av henne som pris, då vi blev Årets Företag i Karlskoga.

God Natt!

Inga kommentarer: