lördag 25 september 2010

Lördag 25/9

God kväll!
Idag var det ett regnigt och grått väder. För oss blev det kultur av olika slag under hela dagen. Vi började med att under förmiddagen titta på en musik-DVD, som jag fick av Stefan, när de var här senast. Det var en konsert med Marty Wilde. Stefan trodde att det var något för mig, och han hade rätt i sitt antagande.
Under eftermiddagen var vi på Kvarnen, där det var vernissage. Det var Per Schutzer från Kristinehamn, som visade upp sina alster. Han hade många fina tavlor. Det var speciellt en, som lockade mig, men tyvärr, jag vet inte var jag skulle kunna hänga den. Det är ju svårt att välja bort någon också. Får se hur det blir, han är ju kvar ett tag.

Under kvällen blev det ishockey Bofors-Leksand. Denna gång spelade Bofors bättre än förra gången jag såg dem. Trots det blev det förlust med 2-4. När jag satt och bläddrade i matchhäftet pekade min stolsgranne på Linus Persson och sa "Det är mitt barnbarn". Det visade sig att det var hans mormor som jag satt bredvid. Hon talade också om att nr 7 i Leksand, Stefan Erkgärds, var kusin med Linus, men att hon höll på Bofors. I en av pauserna kom även Linus mamma förbi hos oss. En liten släktträff.
Jag hälsade även på Lotta på avstånd, som gjorde sitt första pass som servitris i det nya sponsorcaféet.
Nu senast blev det en Bondfilm på tv:n.
God natt!

Inga kommentarer: