tisdag 14 september 2010

Tisdag 14/9

God kväll!
Idag var det ett riktigt höstväder och jag stannade inne och tog tag i en del som blivit liggande, som att stryka upp tvättade kläder och plocka undan tidningar etc.
Jag passade också på att lägga in betalningar och lite annat dataarbete. Skall sanningen fram körde jag även en och annan "Kungen".
Under förmiddagen ringde Rundin från Karlskoga. När han hör av sig vet jag att det gäller ishockey eller tradjazz. Denna gång var det hockey och nu har jag biljetter för Bofors hockeysäsong.
I kön till maten på Louise träffade jag en något äldre man, som funderade på var vi hade träffats.
Det var nog på Rotary under 70-talet svarade jag. Jag hade sett honom tidigare på Louise, men jag kom inte ihåg vad han hette. Under samtalets gång, vid maten, lyckades jag placera honom och när han sa att han gärna ville se mig hemma hos sig på Bosjön var bilden klar. Han hade varit gymnasielärare och heter Rolf Carlstedt och under 70-talet hade vi haft ett Rotarymöte hemma hos honom strax efter att han hade köpt gården.
Under kvällen har jag varit i Karlskoga på styrelsemöte i Rotary.
I regnrusket ser man hur det har gulnat i träden under senaste veckan och redan nu ses löven falla till marken i ett lövtäcke. Man anar vad som komma skall. Det är tur att man skaffat lite lämpliga maskiner för detta.
Tack och god natt för i dag!

1 kommentar:

Susanne sa...

Hejsan ! Jag hade honom i Samhällskunskap. Fick faktiskt en fyra i betyg. Han tyckte jag var bra på att prata. Vad han nu menade med det. Kram