torsdag 19 juli 2012

Torsdag 19/7

God Kväll!

Vid 10-tiden ringde Sten-Åke och frågade om jag skulle följa med på en semesterdag i Värmland. Efter att ha tittat mot himlen och sett en hel del moln sa jag OK och körde in mot Filipstad.

Via Ekshärad och Torsby hamnade vi så småningom i Östmark.
 Här har vi slagit oss ner för en fika med räksmörgås på Café Memphis.
 Det dröjde inte länge förrän ytterligare fyra personer från Filipstad anslöt sig vid vårt bord. De som satt bredvid trodde antagligen att det var uppgjort. Ingen kunde väl tro att det var en slump, men det var det.
 Anledningen till att vi skulle åka till detta café var att Sten-Åke ville se den Elvisutställning som finns där. Hela tiden kom det Elvismusik ur högtalarna.
 Vi fortsatte sedan mot Sunne och åkte in till Tossebergsklätten för lunch. Tro det eller ej, men även här dök det upp en familj med fyra från Filipstad, som mina reskompisar kände och pratade med. Här ses två nöjda semesterfirare efter maten.
 Utsikten från utsiktstornet var fantastisk.


När vi kom till Munkfors åkte vi till museet på Laxholmen, där det visades foton med livsbeskrivning på ovanliga och udda personer. En del av dem har man sett på TV. Dessutom var det konst av fyra mer lokala konstnärer som visades.

Vid 18-tiden var vi tillbaka i Filipstad efter en trevlig och givande semestertur.

God Natt!

Inga kommentarer: