fredag 19 juni 2009

Fredag 19/6, Midsommarafton

Några bilder från midsommarfirandet i Karlskoga

God kväll!
Morgonen började med att jag, när jag var i badrummet, fick se att jag hade fått en fästing, vilken avlägsnades. Det är tur att de sätter sig så att man upptäcker dem. Denna var liten och hade antagligen inte suttit där så länge.
Vädret var mulet men det klarnade ganska snart upp till att bli ett hyggligt midsommarväder.
Jag tog ut möblerna till altanen och gjorde iordning grillen så nu kan det bli grillparty när som helst. Gjorde en silltårta, som jag tog med till Karlskoga.
Jag fortsatte med att köra krattan med 4-hjulingen och nu ser gården fin ut. Jag har bara gjort detta en gång tidigare i år.
Gick ner till Birgit. Hon hade förstått att jag inte skulle ha något firande hemma eftersom jag inte sagt något. Jag erbjöd henne att följa med till Karlskoga och Marina, där vi skulle samlas i år. Hon blev glad när jag kom och det blev givetvis kaffe och en timmes skvaller innan jag gick igen. Hon hade blivit inbjuden till Ritva, närmaste grannen, under eftermiddagen för att fira med sill och potatis.
Innan jag åkte till Karlskoga var jag i Filipstad och köpte rosor till Anita.
I Karlskoga var vi 10 stycken som samlats mot normalt ett 25-tal.
Vi var några som passade på att se matchen Sverige - Italien i U21-EM. Tyvärr vann Italien med 2 - 1.
I kväll har jag sett den svenska filmen "Rallybrudar". Detta var den bästa svenska film som jag sett av de som gjorts under senaste åren.

Inga kommentarer: