onsdag 24 juni 2009

Onsdag 24/6

God kväll!
Efter frukosten gick jag ner till båthuset och tänkte lägga i båtarna och göra iordning med bord och stolar både i huset och på bryggan. Den stora båten väger 150 kg och jag tyckte den kändes tung så jag tänkte nöja mig med den mindre. Tyvärr, den stora måste i först eftersom den låg ivägen för den andre. Det finns ju aldrig folk i närheten när man behöver hjälp utan det var bara att ta i på allvar. Tur att man är ung och stark. Nu ligger båda båtarna i vattnet och övrigt är iordingsställt. Eftersom jag var genomsvett och vatten temperaturen var 21 grader tog jag årets första bad.
Gick upp och ringde Birgit, om hon tog bröd och jag kaffe kunde vi dricka elvakaffe vidbåthuset. Så blev det och vi hade en trevlig timme tillsammans.
Åt lunch i Filipstad och tog en pratstund med Susanne samtidigt.
Vände hemåt och ägnade eftermiddagen åt att tukta träd och buskar för att slippa få grenar i ansiktet vid gräsklippning.
Har hela tiden hållit mig ifrån en massa måstearbeten, men nu har jag i alla fall plockat fram skrapor till i morgon.
Tittade på tennis, men avbröt det 19:15 då jag åkte in till Karlskoga Festen, som hölls mitt i centrum i Ekmansdalen. Jag visste att Sten & Stanley skulle vara på scenen 20.00. Lyckades hitta en parkering och var på plats några minuter före åtta. Kan inte säga hur många tusen som var där, men mycket folk var det. Vilka träffade jag direkt om inte Kristina och Roland. Träffade också några gympakompisar. Vid nio kom det ett nytt lokalt band, mer åt hårdrockshållet. Då gick vi hem till Tedenruds och drack kaffe innan vi återvände för att se The Boppers, som höll på i drygt en timme till halv tolv.
Nu är det läggdags och jag önskar God Natt!
Morgondagens blogginlägg kommer antingen från Nykroppa, en annan plats i Sverige eller inte alls. Den som väntar får se.

Inga kommentarer: