måndag 29 juni 2009

Måndag 29/6

God kväll!
Sommaren fortsätter. Härligt! Varmt, svettigt, men skönt. Klockan 9 var badtemperaturen 24 grader..
Startade dagen med en tvättmaskin, pumpade upp 200 liter sjövatten till växthuset och rabatter. Klippte gräsmattor. Tog elvakaffe med Birgit på bryggan. Fortsatte klippa gräs.
Duschade för att åka till Filipstad för lunch. Då kom en ung, 25 år, trevlig tjej, Securitasförsäljare. Nu har jag beställt ett larm. Inte beroende enbart på henne, jag har haft det i tankarna länge, men inte kommit mig för. Det känns bra när jag kommer att ge mig iväg på nästa resa. I planeringen ligger närmast en kryssning i Västindien.
Efter lunch i Filipstad och ett besök hos Susanne fortsatte jag med ytterligare några gräsmattor innan jag tog sista badet vid 19-tiden och termometern i vattnet på 27,5 grader. Det ni!
Gick till graven och vattnade. På hemvägen träffade jag Leif, snickaren, vi bestämde att han kommer efter semestern och lägger nytt tak på uthuset. Det är viktigast eftersom det är gamla pannor och det finns flera spruckna. På stora huset är det ju mest för utseendets skull. Vi får se om vi hinner med det också.
God natt på er!

Inga kommentarer: