lördag 4 juli 2009

Lördag 4/7

God kväll!
Vid 11-tiden igår kväll hämtade jag Jennifer och hennes kompis Emelie i Storfors.
På morgonen såg jag att det hade regnat 15 mm under natten. Tydligen hade det kommit mycket kraftigt för regnet hade gjort stora diken i grusgångarna när vattnet forsade fram. Jag hade inte märkt något trots att jag hade balkongdörren öppen. Enligt flickorna hade regnet kommit vid tretiden.
Vid 1-tiden kom Marina, Eddie och Emelie. Eddie hade släpkärra med sig för han skulle ta med en del skrot som jag ville bli av med. Det blev tre gräsklippare, 11 vinterhjul, en harv och lite annat.
Jag hade gjort iordning lunch till oss. Kaffet tillsammans med en rabarberpaj, som Marina gjort, tog vi vid båthuset. Elisabeth dök upp samtidigt så jag fick koka ytterligare lite kaffe.
När de övriga gett sig iväg till Karlskoga kom det ytterligare 5 mm regn. När det blev uppehåll gick Elisabeth och jag ner till sjön och satt där en bra stund innan vi gick upp och grillade några köttbitar till kvällsmat.
Vi tittade på film från USA-resan. Eftersom det var ganska mycket avbröt vi efter någon timme och tar fortsättningen vid annat tillfälle.
Ni får ha en god natt!

Inga kommentarer: