onsdag 1 juli 2009

Onsdag 1/7

God kväll!
När jag stängde TV:n igårkväll vid 12 - halv ett började åskan mullra. Den höll sig på långt avstånd.
Under förmiddagen började jag skrapa altanen. Vid 11-tiden kom Birgit med en brödpåse. Jag talade med Stefan i telefonen då. Det var bara att sätta på kaffet och sedan tog vi som vanligt kaffe på bryggan. Jag sköljde av mig färgflagorna som hade fastnat på den svettiga kroppen.
Åskan började mullra och det var ganska mörkt när jag åkte till Filipstad och åt lunch. Det kom en skur under tiden, men i Nykroppa hade det kommit totalt 1,5 mm med nattens stänk inräknat. Min nya väderstation gör att jag kan ha så noggranna mått.
Eftersom det fortfarande var ganska mulet kom jag på att jag kunde åka till Jula i Örebro och köpa en gängad stång, som jag behövde till en justeranordning på gårdskrattan. Sagt och gjort, så blev det.
Jag köpte även lite andra "kan vara bra och ha grejor" när jag ändå var där. Gick också in på Clas Ohlsons och handlade några saker. Däremot hittade jag inget i klädaffärerna, som jag sprang igenom.
Väl hemma igen gick jag till kyrkan, där det var en musikafton med jazzmusik. När det var slut åkte jag till Susanne och Sten-Åke och väckte dem. De låg och halvsov framför TV:n.
På det viset fick jag också kvällskaffe och macka.
God natt på er!

Inga kommentarer: