onsdag 6 januari 2010

Onsdag 6/1

God kväll!
Idag har det verkligen varit kallt. När jag gick upp vid halvåttatiden var det cirka 23-. Som mildast var det omkring -18 grader.
Jag började dagen med att tända köksspisen och pannan innan det fick bli dags för frukost. Därefter har dagen gått åt till att växla mellan att bära in ved, stoppa in i pannan en gång i timmen samt titta på skidor såväl på längden som tvären och med och utan skjutvapen.
Gick en liten tur ner till sjön och fick se att det var mycket snö på altantaket. Hämtade därför en stege och skottade av det värsta. Jag får problem när snön på det stora taket rasar ner på altantaket. Då kan parabolen få sig en körare och flyttas ur sitt läge och då behövs hjälp av någon som ser när det är bild igen. Annars måste jag springa in efter varje ändring och titta, det kan bli många turer.
Nu väntar jag intensivt på att oljan skall komma. Tyvärr kan jag inte skylla på någon eftersom det var min sena beställning som gjorde att det blev såhär. Det blir i alla fall plats för ny ved i sommar.
Vid halvtolvtiden lägger jag in sista veden och kryper till kojs.
God natt på er!

Inga kommentarer: