torsdag 7 januari 2010

Torsdag 7/1

God kväll!
Idag var det något mildare, endast ca -12 när jag gick upp. Under dagen har det hållit sig ungefär lika, men nu under kvällen har det blivit kallare igen. Ingen oljebil idag och därför fortsatt vedeldning.
Årets första Rotarymöte hade premiär idag. Vi var inte mer än ett 10-tal av ca 60 medlemmar. Kommande programpunkter diskuterades och det beslöts att de av oss, som var på mötet, skulle ställa upp en gång i månaden med ett kort egoföredrag. Två medlemmar per gång. Jag kom i första gruppen, redan den 21 januari.
Under kvällen ringde Britt och önskade god fortsättning. Hon hade kylproblem trots att hon har bergvärme. Eftersom hon har ett poröst berg kunde de inte få fast röret utan hon har en pump på 30 m djup, som skall pumpa upp vattnet. Troligen var pumpen trasig. Som tur är har hon vedeldade kaminer samt elpatron.
Just nu har jag en film under inspelning under tiden som jag skriver detta. Det är en Wallanderfilm "Kuriren", som verkar bra. Nu skall jag ladda pannan för sista gången innan jag fortsätter med att titta på filmen.
God natt alla!

Inga kommentarer: