torsdag 28 januari 2010

Torsdag 28/1

God kväll!
Trots mycket snö, vägen var bra plogad, blev det en tidig Karlskogadag med gympa först på schemat. Därefter bar det iväg till Tedenrud, som blev avbruten i sitt skottningsarbete. Han tyckte själv att han behövde en kaffepaus, så vi gick in och fixade det.
Efter besöket var det dags för Rotary. Det var en av våra stipendiater som berättade om ett annorlunda examensarbete som han och en annan elev genomfört på KTH. De hade varit i sydvästra Afrika och utvecklat en solugn.
När jag kom hem till Nykroppa kom jag inte in på gården eftersom det var stora snövallar upplogade framför infarterna. Det var bara att byta om och köra igång plogningen med Hondan. Efter en timme var alltsammans färdigplogat och jag gick in och fick ytterligare en lunch utöver den jag ätit på Rotary. Det var ärtor och pannkakor, tyvärr blev det för mycket. Det är nästan så man tror att man blev matförgiftad. Magen känns fortfarande fullproppad.
I hockeybloggen på kanon.se såg jag att Clarence Magnusson hade övertalat backen Simon Svensson att skriva på för Kristinehamn och lämna Karlskoga HC. De nämnde också att det var fler från Karlskoga som kommer att skriva på under veckan innan transferfönstret stängs.

Inga kommentarer: