torsdag 27 maj 2010

Torsdag 27/5

God kväll!
Gick upp kvart i fem. Det blev en lång dag i Karlskoga. Först ett stenhårt gympapass, därefter en avkopplande stund med kaffe och snack hos Tedenrud. Fortsatte till Rotary där Uno Carlsson, pensionerad ekonomidirektör från Bofors, höll ett intressant och roande egoföredrag. Sedan var det dags att åka till revisorn och gå igenom och underteckna bokslutet och deklarationen. Nu måste jag fixa min privata deklaration också före den 15:e juni.
När jag kom hem städade jag i källaren efter installationen av värmepumpen. Det var mycket damm och bruk efter borrningen av hålen genom väggen. Det blev betydligt bättre, men jag får nog ta en omgång ytterligare innan jag blir nöjd.
Under kvällen har jag fått samtal från Markus och Åsa på Skype. De provade en ny webb-kamera som de skaffat. Lite senare ringde också USA-brodern. Carolyn har bara tre veckor kvar innan hon går i pension. Nu har väl i stort sett hela Svenssonsläkten kommit upp i ålder och avlägsnat sig från arbetslivet. Det är bara det att det är fullt upp även om man inte har någon stämpelklocka. Ibland förstår jag inte hur man hann med att jobba i det tidigare livet.
God natt på er!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Hörru Pappa nu får du allt lugna ner dig lite. Vi är många i Svensson släkten som fortfarande jobbar. Det är den äldre generationen Svensson som har pensionerats. Räknas inte vi andra ?
Kram Susanne den äldsta i nästa generation

S-O Svensson sa...

Jag räknar bara den mogna generationen i detta sammanhang.