lördag 24 juli 2010

Lördag 24/7

God kväll!
Säg den glädje som varar. Internetlampan på modemet lyser illrött, så det är tydligen bara att vänta på att de får åtgärdat problemet. Enligt tidningen är det tydligen många i Värmland som har probem. Satt hela förmiddagen med Telias hemsida för kontroll och felsökning utan resultat.
Idag blev det lunch inne i Filipstad som vanligt. Vi gjorde också en sväng runt torget och såg vad som försiggick i Filibjurfirandet.
Vi plockade en liter hallon som vi har haft och mumsat på i kväll.
Kvällen var avsatt till Diggiloo. Vi var där i god tid och innan föreställningen körde igång avtackades fjolårets ambassadör, Jessica Andersson, som i sin tur presenterade den nya, Sjöberg i "Postkodmiljonären". Jag tycker att det är lite konstigt att man väljer en person som aldrig satt sin fot i Filipstad. Jessica hade ju varit fosterbarn inom kommunen, men Sjöberg var här för första gången.
Föreställningen var lyckad och min favorit är utan tvekan Thomas Pettersson. Det var första föreställningen på flera år där det inte regnade. Visserligen kom det ett par droppar, men inte tillräckligt för att man skulle bli blöt.
God natt på er!

Inga kommentarer: