torsdag 15 juli 2010

Torsdag 15/7

God kväll!
Började med att måla sista väggen. När solen kom ikapp mig var det bara att lägga av. Det blev så varmt på väggen så färgen torkade nästan innan den nått den.
Istället gick vi ner till Strandkullen beach, där vattnet var 25 grader, och tog ett härligt bad. Sedan blev det solbadande hela dagen. Vid lunchtid gick jag och gjorde en pastasallad och tog ner. När vi åt den kom en and simmande. Efter ett tag var hon uppe på bryggan vid våra fötter. Jag tog en pastabit och räckte fram och hon åt den ur handen på mig. Som ni förstår fick hon mer än en.
När det på eftermiddagen mulnade gick jag upp för att fortsätta att måla, men då kom det regndroppar, så det blev inget med det.
Åkte till Statoil och hämtade ett paket, som jag fått meddelande om att jag fått. Det var från Miljonlotteriet. Jag visste inte att jag hade fått någon vinst. Visserligen hade jag fått ett par småvinster, men de hade jag inte skickat in, så jag var lite undrande. Det var i alla fall fyra grillknivar och gafflar samt fyra tabletter. Jag får gå in på hemsidan och se om jag hittar något.
Under kvällen ringde jag Kajsa Jansson, som fyller år idag. Hon blev lite imponerad av att jag kom ihåg det.
God natt!

Inga kommentarer: