fredag 30 mars 2012

Fredag 30/3

God Kväll!

En kylig och blåsig morgon. Det gjorde att jag satt länge med frukosten och morgontidningarna. Körde också en tvättmaskin.

Så småningom drog jag mig utåt. Bar upp vedkubbar till åkbar terräng för 4-hjulingen. Jag kan säga att det var tungt. När jag höll på som bäst kom Birgit farande med sin rollator. Hon hade sett att uthuset stod öppet så hon förstod att jag höll på utomhus. Dessförinnan hade hon känt på dörren och den var olåst, så då fick jag en utskällning för det. Eftersom jag har dubbla dörrar vid köksingången och nyckeln alltid sitter i den inre hade hon låst och lämnade mig nyckeln. För mig var det skönt med ett avbrott och jag har fortfarande en hel del kubbar kvar att bära upp.

Under eftermiddagen åkte jag in till Susanne och Sten-Åke med bekräftelse på beställd parkeringsplats till USA-resan. Dottern var också där, så det blev kaffe innan det var dags att åka hem för att se Färjestadsmatchen.

Färjestad gjorde en bra match men låg hela tiden i målunderläge och ett misstag i tredje gjorde att Brynäs kunde vinna med 4-2. Det fjärde i tom kasse. Nu har Brynäs ett övertag med 2-1 i matcher.

Under matchen fick jag besök av Lotta, som kom hit med en present från sin Egyptensemester.

God Natt!

Inga kommentarer: