fredag 9 mars 2012

Fredag 9/3

God Kväll!

Efter frukosten bar det iväg med flaskor och tidningar innan det var dags för att besöka Filipstad. Där blev det först ett ICA-besök. Gudrun ville in till Kajs Kläder för att se om han hade några barnkläder kvar. Han håller på med utförsäljning, då han överlåter affären till ny ägare 1:e april. Hon lyckades hitta en klänning till minsta barnbarnet, även om det tar ett tag innan hon växt in i den.

Vid 15-tiden slog vi oss ner vid tv:n med kaffe och semla för att följa svenska skidskyttelaget i VM-stafetten. Det sket sig direkt på första sträckan. Startmannen missade båda skjutningarna och lyckades inte med extraskotten utan fick två straffrundor vid första skjutningen och en på andra. Det gjorde att han gick ut sist efter andra skjutningen och tappade drygt fyra minuter på sin sträcka. De övriga tre höll avståndet till toppen och de kom in som 16:e lag ca fyra minuter efter täten. Kanske de tre som lyckades kan fortsätta och få en bra placering i masstarten på söndag. Man kan ju hoppas när man sitter där igen.

Som vanligt har det blivit Skavland under kvällen. Nu är det eventuellt dags att leta upp en film för resten av kvällen.

God Natt!

Inga kommentarer: