lördag 17 mars 2012

Lördag 17/3

God Kväll!

Idag kom bofinken till fågelbordet för första gången i år. Det som jag tidigare funderat på om det kunde vara en bofink har jag nu fått till gråsiska. I en större fågelbok har jag sett en bättre bild, som stämmer överens med den flock som dyker upp då och då.

Tillsammans med Elisabeth åkte jag till Nobelhallen för matchen mellan BIK-Djurgården. Det var en spännande match och BIK hade många chanser, men lyckades inte få in pucken. Istället blev det, lite orättvist, Djurgården som tog ledningen i första perioden med 0-1. I andra kom BIK ut och pressade och var värda mål, men även denna period blev det 0-1. I tredje lyckades äntligen BIK få in pucken och i slutminuten tog BIK ut målvakten och lyckades få 2-2. I förlängningen blev det inga mål och när det var dags för straffar vann DIF med en inlagd straff. Det var en match med få utvisningar och BIK vann skottstatistiken med 45-25, men vad hjälper det när det är målen som räknas. Nu har BIK tagit poäng mot båda elitserielagen. På tisdag är det dags för Rögle, som hittills gjort bra matcher och vunnit över såväl Djurgården som Örebro. Totalt var det 5457 åskådare och halva potten var uppe i nästan 25000.