onsdag 12 september 2012

Onsdag 12/9

God Kväll!

Idag var det dags för min näst sista spruta med bromsmedicin. Jag hade tid i morgon för nytt blodtrycksprov.  Eftersom det var samma sköterska som skulle ta det, passade vi på att ta även det. Passade även på att ta ett blodprov, som jag skalle ta inom närmaste tiden. Blodtrycket var fortfarande något för högt.

Eftersom det var fint arbetsväder tog jag fram röjsågen och började med höstens gräs/sly-röjning. Körde en tank innan det var dags för lunch. Då fick jag telefon från läkaren, som hade fått resultaten på sitt bord. Han hade läst och sett att bromsmedicinen, som jag får, kan öka blodtrycket, åtminstone på kvinnor. Till slut bestämdes att han skulle skriva ut ytterligare en tablett mot trycket. Det var dessutom bra även mot prostatacancer. Nytt prov om några veckor.

Körde ytterligare ett pass med röjsågen innan jag åkte in till Sten-Åke. Vi skulle tillsammans se Carl-Einar Häckners föreställning på Folkets Hus.
Det blev en blandad föreställning med snack och trolleri, som gav många glada skratt. Föreställningen höll på i nästan två och en halv timme med en kvarts paus.

På vägen hem hörde jag att BIK Karlskoga hade vunnit över Asplöven i sin första seriematch med 4-0, 3-0 efter första perioden.

God Natt!



Inga kommentarer: