onsdag 24 april 2013

Onsdag 24/4

God Kväll!

Förmiddagen gick åt till att plocka fram alla papper och göra klart deklarationen. Eftersom jag vet att det blir en rejäl restskatt har jag inte räknat fram den exakta summan utan låter det komma som en överraskning i december.

Häromdagen fick jag en lapp som sade att ställer man ut kläder och skor kommer de och hämtar i morgon. Eftersom jag knappt har rört Anitas kläder var det ett bra sätt att börja plocka undan. Jag fyllde två sopsäckar, en med kläder och en med skor och stövlar. Det syns knappt för Anita gillade kläder och skaffade sig en hel del. Det kommer säkert fler tillfällen.

Senare på eftermiddagen åkte jag in till Filipstad. Efter att ha postat deklarationen åkte jag till Susanne och Sten-Åke och fick eftermiddagskaffe och det senaste inom BIK:s hockeyläge. Nu hade ytterligare en spelare försvunnit. Totalt har de tappat sex stycken. Det kostar på att ligga högt i serien under säsongen.

Innan återresa till Strandkullen blev det ett besök på ICA. När jag kom hem satte jag mig och tittade på "Halv åtta hos mig". Tyvärr kom reklamen och då slumrade jag in och kom inte till medvetande förrän programmet precis slutat.

God Natt!

Inga kommentarer: