måndag 1 april 2013

Måndag 1/4

God Kväll!
 
Dagen har ägnats åt sport på TV. Först SM-finalen för juniorer i hockey följt av Skellefteå - Linköping i hockeyns slutspel. Sist blev det fotboll mellan Elfsborg - AIK. Jag får väl erkänna att tittandet var lite till och från. Jag hann även med att göra lite nytta såsom ett par maskiner tvätt och blomvattning. Tog även en liten tur ner till sjön i det fina vår-vintervädret.
 
Under Thailandsemestern gjorde vi några utflykter. Här kommer några bilder från en dagstur till två öar.

 Första stoppet gjordes i en vik där vi stannade för att mata fiskar med bröd. De som önskade fick snorkla från båten. Av det 20-tal som var i gruppen var det ungefär hälften som gjorde det.


 På den första ön vi besökte fanns det knappt en människa, där låg vi och solbadade under ett par timmar. Därefter fortsatte vi till nästa ö, som var raka motsatsen. Här var det ett liv med många besökare. Väldigt många kineser, som både syntes och hördes. Här står de i kö för att fallskärmsflyga efter motorbåt.
 På en ö som vi passerade hade en rik privatperson byggt detta buddhamonument. Vid sidan om höll han på att bygga ett litet tempel.
 Speedboaten som vi transporterades med. Jag kan säga att det gick riktigt fort.
 Fallskärmsflygningen, som tog ca två minuter per tur. Det gick i ett. Lossa en person och byta till nästa tog max 15 sekunder. Det var verkligen rationellt. Vid vår strand kan det ta 15 minuter mellan flygningarna.
Lunchen bestod av ett flertal rätter och smakade mycket bra.

God Natt!

Inga kommentarer: