torsdag 25 april 2013

Torsdag 25/4

God Kväll!

Börjar med att gratulera Åsa på hennes födelsedag.

På gympan blev det en halvtimmes spinning följt av styrka och mage under resterande tiden. Vi blev sittande med frukosten och diskussioner fram till lite över 10. Ja, det var vi som inte arbetar längre. De andra försvann långt tidigare.

Under gårdagen hade Tedenrud ringt och meddelat att han inte skulle vara hemma idag. Hans son med partner som driver Hondaförsäljningen i Karlstad skulle sitta på skolbänken och lära sig Hondas datasystem. Under tiden skulle Tedenrud hålla ställningarna på bilfirman.

Eftersom klockan var över 10 åkte jag till Elgiganten. Min kamera har krånglat ett tag med blixten och därför gick jag in och tittade på en ny kamera. Nu hade man en Canon till kampanjpris och det slutade med att jag gick hem med en sådan.

På Rotary var det en av våra medlemmar som berättade om ett projekt som hon är med och leder i Hallsberg.

När jag kom hem laddade jag batteriet och tittade igenom manualen till kameran och var sedan ute och tog ett par provbilder. Sopsäckarna som jag ställde ut i morse med kläder och skor hade försvunnit, så allt verkade funka.

Såg matchen Göteborg - Malmö på Tv:n. Malmö hade ledning med 0-1 fram till dess det var två sekunder kvar, då Göteborg reducerade till 1-1.

God Natt!

Inga kommentarer: