torsdag 18 april 2013

Torsdag 18/4

God Kväll!

Idag börjar jag med att gratulera min bror i USA som fyller 70 år. Har försökt ringa honom, men jag får göra nya försök eftersom det är upptaget hela tiden.

Dagens gympa var riktigt tufft. Idag körde hon hela timmen med intervallträning 20/10, både för kondition och styrka. Det var längesedan som jag var så svett. Idag kom vår Gran Canaria-besökare tillbaka efter drygt 3 månader. Nu stannar han i Sverige fram till i höst.

Vid frukostbordet var vi ett par som blev sittande länge. Det gjorde jag med glädje eftersom jag inte kunde åka till Tedenrud, då han var bortrest. Samtidigt visste jag att Marina jobbade dagtid. Det blev tankning och därefter en sväng till Ö&B, där jag försåg mig med lite diverse såsom glödlampor, batterier etc.

På Rotary hade vi en ung tjej, Lucia Christensen, som berättade om sin idrottskarriär och utbildning inom idrott och friskvård. Som treåring började hon med simning men övergick så småningom till styrkelyft där hon har 15 SM och några brons och silver i EM och VM. I år har hon startat eget företag som konsult inom idrott, motion och friskvård. Det var ett mycket trevligt föredrag.

Under kvällen har jag tillsammans med Susanne och Sten-Åke varit och sett en föreställning med tre Värmlänningar. Det var ett drygt två timmars humorprogram blandat med allvar samt lite sång och musik.

God Natt!

Inga kommentarer: