fredag 9 januari 2009

Fredag 9/1

Båthuset från sjösidan 2009-01-09
God kväll!
I morse var det endast 4-5 grader kallt. Under förmiddagen åkte jag in till Karlskoga och Normans. De tittade på ljusinställningen. Det kunde möjligen vara lite för högt ställt. De sänkte det i alla fall någon millimeter. Vi får se i kommande mörkerkörningar om jag får blinkningar mot mig.
Lunchen intog jag i Filipstad samtidigt som jag handlade och tankade bilen. Nu till betydligt högre pris än förra gången.
Under eftermiddagen gjorde jag iordning skidorna och packade in i bilen. I morgon förmiddag bär det iväg till Sälen för några dagars skidåkande. Tyvärr skall det tydligen bli blidväder, men man vet aldrig förrän man är på plats. Det kan skilja mycket bara på någon mil.
Jag önskar er en fortsatt bra dag och god natt.
Om ni inte ser något inlägg närmaste dagarna beror det på att jag inte kommer ut på nätet i Sälen, men jag tror att det kommer att funka.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Är återigen i Filipstad
Åker du idag? Ha en underbar mini semester för jag misstänker att du inte stannar hela veckan?! Jag är i alla fall lite avundsjuk...skulle själv gärna ta en fin skidtur.... ha det gott //Lotta