torsdag 22 januari 2009

Torsdag 22/1

God kväll!
En tidig morgon med morgongympa. Vädret har varit som under senaste tiden, grått och nollgradigt.
Efter gympan åkte jag till "Badtunnan" och tittade på hans ritning på utbyggnad. Byggnaden kommer i ena ändan tre meter från min tomt, i andra sju meter. Jag tyckte inte att det gjorde något och godkände att han fick bygga så. Det tar säkert ett bra tag innan han utför sin plan, som det lät.
Åkte förbi hos Marina, men såg att det inte fanns någon bil hemma och fortsatte därför till Lotta. Där blev det en kopp kaffe trots att jag kom från frukostbordet.
Vi tog en sväng så att hon fick se lite olika vägval till centrum och samtidigt visade jag henne hur fint det går att fickparkera genom att trycka på en knapp. Hon hade en arbetskamrat som såg det hela, så nu har de något att prata om.
Rotarymötet var det en ung tjej som berättade om Bolivia, där hon hade varit under nio månader och arbetat som hjälparbetare.
På eftermiddagen ringde Thomas och bjöd hem mig på kaffe och tårta. Gårdagens födelsedagsfirare var inte hemma utan hade åkt till Karlstad.
Jag har tittat på Timrå-Brynäs. Matchen är inte slut ännu, men Timrå leder just nu med 3-1.
Trygg-Hansa ringde för en stund sedan och ville ge ett pris på husförsäkringen. Han tyckte att jag skulle behålla nuvarande försäkring för han fick fram en alldeles för hög siffra, vilket jag redan från början sagt till honom. Jag har haft dem en gång i tiden, men de blev väldigt dyra och därför har jag bytt bolag.
God natt på er!

Inga kommentarer: