tisdag 6 januari 2009

Tisdag 6/1

God kväll!
Var uppe och tittade på hockeymatcherna i natt. Först vann Ryssland mot Slovakien och blev därmed bronsmedaljör. Kanada vann klart över Sverige och blev segrare i VM, Sverige tog silver, som förra året. Enligt min bedömning var Kanada en klass bättre. Sverige spelade alldeles för plottrigt.
Idag var det en betydligt behagligare morgon än vad det varit under senaste tiden. Inte mer än drygt sju grader. Jag tog därför en 45-minuters promenad i snabb takt.
Klockan ett gick jag ner till Birgit och blev bjuden på fläskfilé, hasselbackspotatis och rabarberpaj. Fick även kaffe efter maten.
När jag kom hem närmare tre såg jag att jag hade haft telefon. Jag hann inte ringa upp förrän det ringde igen. Det var Ingegerd, Jonny Höglins syster, som bor granne med mig, som bjöd in på eftermiddagskaffe. Förutom mig var även Maj, Lars-Göran och Lena Hellman där.
Det blev glögg, kaffe och kakor samt kladdkaka med grädde och därför känner man sig ganska nöjd på sötsaker just nu. Vi hade en trevlig eftermiddag under tre timmar.
Nu får resten av kvällen bli TV-tittande.
Jag önskar en God Natt!

Inga kommentarer: