fredag 27 februari 2009

Fredag 27/2

God kväll!
En mulen morgon som lättade och det var riktigt soligt stundtals. Åkte in till Susanne på förmiddagen för att få lite hjälp med ett arbete.
Lunchen intogs i Filipstad tillsammans med en massa vasaloppsåkare. Det var alldeles fullt på Louise och när jag åkte kom ytterligare ett par bussar med åkare, så restaurangen hade säkert en bra dag.
När jag kom hem gick jag runt och tittade lite på vilka träd jag skulle ta bort under våren.
Hade lite tråkigt så jag gick ner och hälsade på Birgit. Hon var ganska deppig och kände sig väldigt ensam och blev glad när jag dök upp. På måndag skall hon in till Karlskoga på undersökning för att hon har haft problem med sin stomi och hon var väl lite nervös för detta i sin ensamhet.
När jag lämnade henne efter några koppar kaffe och någon timmes pratande var hon på gott humör igen.
Susanne hade ringt så jag åkte in till dem. Sten-Åke och jag tog en kaffefika och diskuterade lite om Simons kval till elitserien för J18. Simon hade gjort ett mål och en assist under senaste matchen. Därmed hade de gått vidare, och nästa lag skall mötas på söndag. Nu har de gjort 24 eller 25 matcher i rad utan förlust.
Ikväll har det varit TV för hela slanten. Leksand-Malmö, seger för Leksand på straffar, Så skall det låta samt Let´s dance.
God natt på er!

Inga kommentarer: