måndag 23 februari 2009

Måndag 23/2

God kväll!
Dagen var tidig med gympa. Det gick bra trots lite förkylning i kroppen.
Åkte till resebyrån för att diskutera USA-resan. Tidigare pris gällde inte längre. De låga priserna kan ändras väldigt snabbt. Efter att tjejen letat efter lämpliga resor, det gäller ju att få in Sofia i schemat också, bestämde vi att hon skulle fortsätta och sedan kontakta mig. Till lunch fick jag ett mail. Jag ringde upp Elisabeth och fick klartecken för priset. När jag ringde upp resebyrån igen, visade det sig att hon hade gjort ett fel och skulle återkomma efter lunchen.
Jag åkte in till Filipstad och åt lunch. Det var ganska fullt med folk och jag blev sittande med en pratglad inflyttad som hade bott i Stockholm i 45 år. Han hade sitt ursprung från Lesjöfors - Rämmen och hade ärvt en lägenhet i Filipstad efter sin far. Räknade och kom fram till att det var billigare att bo i F-stad än i Stockholm och flyttade hit. Han var en pigg pensionär.
Resebyrån ringde upp med ett nytt förslag. De måste ha betalt under dagen för att kunna hålla priset och jag åkte till Karlskoga och fixade detta och därmed är resan beställd och kommer att vara mellan 16/5--7/6.
Jag ringde Elisabeth och hon kom för att hämta sina papper. Vi tog en promenad förbi Anita innan vi tog en fika och tittade halvvägs på en film innan hon åkte hem igen. Resten av filmen spelar jag in till ett annat tillfälle.
Nu är det dags att säga God Natt!

Inga kommentarer: