måndag 14 december 2009

Måndag 14/12

God kväll!
Nu ser det ut som om vintern var i antågande. Ett par minus och tunt, tunt vitt på marken.
Som vanligt började dagen med ett gympapass. Efter den efterföljande frukosten åkte jag till Bofors Hotell och lämnade Rotaryjulkort, som kommit. Dessa skulle sedan hämtas av dem som beställt. Jag gjorde så, eftersom det snart är dags att skriva och skicka kort. Det är ju även osäkert om de dyker upp på nästa möte.
Gårdagens avbrutna match mellan Bofors och Örebro kommer att spelas på söndag. Man startar som man slutade. Dvs med klockan på 8.08, ställningen 2-0 och med en Boforsspelare utvisad. Eftersom man inte kan säga vilka som varit där under söndagen är det fritt inträde och man hoppas att de som är nytillkomna betalar för sig. Man kommer att ta frivilliga bidrag. Sittplatsbiljetterna gäller som i söndags.
När Örebrospelaren låg på isen och kämpade för sitt liv skrek "Boforsfansen"."Låt han dö". Detta var något som jag inte uppmärksammade från min plats på andra sidan. Det är svårt att höra vad de skriker, eller om det är hörseln som inte hänger med. Bofors har på sin hemsida tagit avstånd från detta. Man borde, tycker jag, avstänga dessa idioter från några matcher, så att de begriper hur vansinnigt det är. Tyvärr har de väl IQ, som gör att de inte klarar av att dra denna slutsats.
Idag har första borrhålet blivit klart. Det blev 187 meter. Det skall vara 173 meter, men han gjorde lite extra för att ha tillgodo om det blir problem med andra hålet. Då kan han klara sig med 160 meter.
God natt på er!

Inga kommentarer: