måndag 21 december 2009

Måndag 21/12

God kväll!
Fortfarande vinterväder. Idag 12 grader minus och nu på kvällen är det ändå kallare. Annars är det fint med klarblå himmel.
Idag gjorde vi sista gympapasset före jul. Nu är det uppehåll ända fram till den 11:e januari. Vi inkasserade inte några vinster från den V75:a som vi satsade pengar på i torsdags. Det blev inte mer än tre rätt. Travexperterna var ovanligt tysta denna gång.
Ikväll har det mest blivit nyheter. Det är väldigt mycket om Saab:s troliga nedläggning just nu. Det verkar som folk tror att det går att lösa deras problem med en försäljning. Eftersom Saab har gått med förlust under i stort sett hela sin levnad är det löjligt att tro att det kan komma ett litet företag och få ordning på företaget. När inte GM med pengar har klarat av det. Och dessutom har ju försäljningen gått ner i botten. Det kanske tom är så att man inte vill sälja, åtminstone inte till Kina, och på så sätt skaffa extra konkurrens. På lite sikt kan det kanske bli fart på Trollhättan igen inom något nytt område som dyker upp. Man kan ju bara titta på hur det gick i varvs- och textilkrisen.
Nä, God Natt på er!
.

Inga kommentarer: