fredag 17 december 2010

Fredag 17/12

God kväll!
I förmiddags när jag skulle åka till Karlskoga och hämta Gudrun, som kom med bussen från Västerås, åkte jag först till kyrkogården för att tända ett ljus. Då var endast pinnen kvar till en av lyktorna. Såg en liknande lykta vid en annan grav som hade en lykta som låg på sniskan. Trodde att det var min som var kastad, men det var ytterligare en som var förstörd. Troligen är det en ungjävel som varit i farten. Det har hänt tidigare att man tagit bort ljuset ur lyktan. Man blir lite förbannad!!
Det är fint med all snö, men den ställer också till problem. Igår kväll när jag tittade på TV blev bilden dålig och i morse var den helt borta. Snön hade rasat ner från taket och tryckt till parabolen. När jag hämtat Gudrun fick hon stå inne och jag upp på taket för att försöka få ordning på bilden.
Efter några minuter på altantaket lyste det grönt igen och allt var som tidigare.

Hade tänkt att det eventuellt kunde bli en hockeymatch, Bofors-Örebro, men moatjen ville hellre se programmen på TV. Därför blev det Gulasch som middag innan vi bänkade oss framför "På spåret". Måste säga att det blir bra mat när jag väl sätter igång. Såg senare på text-tv att Bofors vann över Örebro med 4-1.
God natt mina läsare!

Inga kommentarer: