torsdag 9 december 2010

Torsdag 9/12

God kväll!
Tidig morgon för resa till gympan i Karlskoga. Idag var det betydligt mildare än under den senaste veckan. Det är ingen nackdel eftersom jag nu håller på att få upp temperturen i huset igen. Det är mycket som skall värmas upp till normalt. Idag finns det ytterligare någon grad innan det är normalt. Det kändes i alla fall skönt när jag kom hem i eftermiddags.

Efter gympan åkte jag till Tedenrud för lite prat och kaffe. Sedan var det Rotary, där en tjej som skriver musik, berättade om sitt liv och hur hon två gånger vunnit priset för årets dansbandslåt. Hon hade en tragisk uppväxt med en mamma som var alkoholist och hade många besök av likasinnade.

Därefter var det ett besök hos en urolog för undersökning, eftersom jag hade ett alldeles för högt PSA-värde. Undersökningen var inte så besvärlig som jag tidigare hört. Han tog ett tiotal cellprover och det kändes ungefär som tio små sprutstick. Resultatet får jag i mitten av januari.

Under kvällen har det varit en mängd telefonsamtal om bergvärme och kommande julbord i Lunedet. Däremellan hockey mellan Färjestad-HV71. Det gick inte så bra, sett genom värmländska ögon.

God natt!

Inga kommentarer: