lördag 23 juli 2011

Lördag 23/7

God Kväll!

En varm och lite kvalmig morgon. Trots allt bor vi ganska bra till. Enligt nyheterna kommer det regn och åska lite överallt, men hittills har vi klarat oss bra.

Efter frukosten begav jag mig till Filipstad för lite inköp. Passerade Susanne och Sten-Åke för att se att de hade vaknat. Det hade de faktiskt och de var på väg ner på stan. Filibjur startade idag och under förmiddagen var det Värmländsk matmarknad med närproducerat-småskaligt. Efter att ha tittat runt och köpt med oss några sockermunkar gick vi hem och satte på kaffet.
Under gårdagen hade det lilla barnbarnet Sofie bjudit hem sin mor och far på middag, kålpudding. Hon hade skickat med en matlåda till sin älskade morfar. Den fick jag med mig och nu har jag klarat även denna dag. Måste erkänna att hon har blivit duktig på att laga mat. Men det är klart, hon är ju inte så liten längre. I hennes ålder hade jag både fru och två barn.

Under eftermiddagen såg jag en bra fotbollsmatch, Helsingborg - Malmö, 2-2. Såg också att Degerfors vann sin match idag.

God Natt!

Inga kommentarer: