torsdag 21 juli 2011

Torsdag 21/7

God Kväll!

Idag säger vi grattis till Monica. Det är hennes tur att fylla år.

Fruntimmersveckan, men trots det, ytterligare en fin morgon. Sov som en stock fram till åtta. Körde igång en maskin med lakan innan jag tog mig an frukosten. Hängde tvätten ute och den luktar så friskt. Tyvärr fick jag ett getingstick samtidigt som jag hängde den. Kan säga att det numera är en död geting.

Klippte den största gräsmattan. Det fick räcka med en idag.

Under eftermiddagen tog jag en tur till ICA. Det började bli för mycket som saknades. Hem igen och körde igång med lite mat på stekhällen. Satte mig i en fåtölj och lyssnade på radions nyheter kvart i fem. Vaknade vid halv sextiden av att telefonen ringde. Det var Dr. Engström från vårdcentralen. Han hade fått ett brev från strålningsavdelningen om att jag behövde lite hjälp av en sköterska om två veckor. Nu satt han där ensam och kunde inte boka mig, utan bad mig ringa en vecka innan jag skulle dit. Vi hade ett trevligt samtal om behandlingen och lite annat.

Eftersom det var torsdag och våffeldag på hembygdsgården åkte jag dit och försåg mig med en våffla och kaffe. Även idag sålde de nitlotter.

Som vanligt, nu blir det TV.

God Natt!

Inga kommentarer: