fredag 20 januari 2012

Fredag 20/1

God kväll!

Vilken morgon! Vindstilla, sol och ca 10 minusgrader.

Efter frukosten bar det iväg till Filipstad för inköp av tulpaner, uttag av några kronor på bankomaten på ICA, och därefter vidare till Thomas.Jag  hade tänkt att lämna en present till Martin, som fyller 19 år i morgon. Där var ingen hemma, men det löste sig i alla fall. När jag kände på dörren var den olåst och jag gick in och lämnade ett kuvert på köksbordet. Såg också att han hade kört igång med att tapetsera och göra i ordning ett rum.

Sedan var det dags att rulla iväg mot Västerås. Jag hade sagt att jag skulle komma vid 14-tiden, men eftersom jag kom iväg senare än jag tänkt mig, kom jag inte fram förrän en halvtimme senare.

I Västerås var det sorg. Niklas hade varit tvungen att ta bort katten i morse eftersom den var sjuk. Den hade fått medicin under några dagar, men det hjälpte inte.

Nu önskar jag mina läsare God Natt!

1 kommentar:

lotta sa...

Haha härligt pappa.. att gå in i ett tomt hem haha trodde ja aldrig om dej men en härlig överraskning för de drabbade :) synd på katten :( både glädje, spänning o sorg på en dag! Ja du lever ett omväxlande liv ;) kram