söndag 29 januari 2012

Söndag 29/1

God Kväll!

Efter gårdagens festligheter blev det en lugn vilodag. Innan lunchen tog vi en tur nere på sjön.


 På vägen ner till sjön träffade vi på ett spår som var ovanligt stort.
 Långt ut såg vi att det låg tallgrenar och markerade en plogad bana. Av bredden att döma var nog tanken att de skulle köra med bilar.
Närmare land var det också upplogat en bana, inte alls så bred, och troligen för skridskoåkning. Det var i alla fall någon som tagit en tur.

Förutom dessa livstecken fanns det vanliga promenadspår, spår av 4-hjulingar och snöskotrar. Vi såg givetvis en del personer på isen också. Ett par hängde efter ett par hundar. Några åkte skotrar och 4-hjulingar och några gjorde som vi, promenerade. Det var en fin tur utåt, men när vi vände hemåt drog det kallt i vinden som hade blivit motvind.

Under eftermiddagen följde jag BIK på nätet och deras match mot Sundsvall. Av reportaget att döma var det en ganska dålig och jämn match. Trots allt lyckades BIK göra mål och vann med 3-0.

God Natt!

2 kommentarer:

Janne sa...

Det kan ha varit spår efter varg. Vid våran sommarstuga såg grannen varg för ett par veckor sen. Dom var ute och badade bastu och fick se att det stod en stor hund vid parkeringen. Men de kom fram till att det antagligen var en varg. Det var lite skymning så det var svårt att se ordentligt, och sen försvann den. Hälsningar Janne

S-O Svensson sa...

Stora tassar var det i alla fall.