lördag 14 januari 2012

Lördag 14/1

God Kväll!

Jag hade tänkt att städa övervåningen idag, men det blev att jag tog det lugnt. Råkade se att det var störtlopp på TV:n, så det blev lite tittande. Satt en del framför PC:n, la bl.a. in betalningar. Årets sista bensinfaktura hade kommit, 2700 liter på ett år. Min största kostnad under året.

Under eftermiddagen åkte jag in till Sten-Åke med lektyr. Såg då att det var folk ute på isen. På avstånd såg den fin ut och om vädret blir som idag får jag nog leta fram skridskorna och ta ett varv. Det är några år sedan de användes. Oftast kommer snön och förstör.

Hastigt och lustigt åkte jag in till Karlskoga och såg BIK-Almtuna. Bofors hade några fina chanser direkt och borde gjort åtminstone ett mål. Tyvärr blev det inget i första perioden. I första pausen blev det som vanligt en grillad samt en kopp kaffe, idag tillsammans med Lasse Törnkvist, skyddsingenjör på Möckelnhälsan under åttiotalet. Sedan lång tid tillbaka egen företagare. Anita jobbade en hel del med honom när han startade.
Även de två följande perioderna slutade mållösa, likaså förlängningen. Matchen fick avslutas med straffläggning. Först i 10:e omgången lyckades det bli mål och det var först när man tog in backen Christer "Cribbe" Carlsson som nollan spräcktes, två poäng till BIK-Karlskoga.  Pris till bästa spelare gick till målvakterna i båda lagen inför publiksiffran 1714. Halva potten på nära 10000 var jag nio nummer från vinst.

God Natt!

Inga kommentarer: