tisdag 10 januari 2012

Tisdag 10/1

God Kväll!

Idag har jag faktiskt lite träningsvärk i lårmusklerna. Det är inte så konstigt för det blev en massa utfall igår och det var länge sedan som jag tränade.

Under förmiddagen var det full fart. Började med en maskin lakan i tvättmaskinen, fortsatte med att stryka upp allt som blivit liggande.
Jag har haft problem med en strömbrytare i förvaringsrummet intill köket. Jag hade tidigare köpt en ny när jag var på Jula och idag bytte jag ut den gamla. På förpackningen stod det att det var tillåtet om man visste hur man skulle göra. Tydligen visste jag det för den fungerar perfekt.

Gjorde en tur till Filipstad och fick matförrådet påfyllt. Tog vägen förbi hos Susanne. Hon skulle iväg på ett Homeparty så Sten-Åke och jag tog en fika tillsammans.

Under kvällen har jag sett avslutningen på Hinsehäxan och Sveriges Mästerkock. Det var sista uttagningen före kvaltävlingarna. Man imponeras verkligen av en del av dem. Det verkar vara många som har matlagning som ett verkligt stort intresse. Där ligger man i lä.

God Natt!

Inga kommentarer: