fredag 6 april 2012

Långfredag 6/4

God Kväll!

Under förmiddagen åkte jag in till ICA för lite inköp. Jag trodde att jag skulle vara ganska ensam, men vad jag bedrog mig, det var minst lika mycket folk som en vanlig fredag. När jag kom ut till bilen fick jag telefon. Det var Susanne, hon och Sten-Åke hade varit där och såg min bil när de var på väg hem. Nu blev jag inbjuden på kaffe innan jag fortsatte hemåt.

Strax efter att jag kommit hem fick jag besök av Thomas, Laila och hennes två döttrar. De hade varit uppe hos Anita.

När de lämnat mig gjorde jag mig i ordning för resa till Karlskoga. Jag skulle träffa Peter Birath från Karlstad för att se BIK:s sista match för säsongen. De mötte Timrå, som blir kvar i elitserien. BIK gjorde en bra match, men hade svårt att få in pucken. Det hade inte varit orättvist om BIK vunnit med 4-1. Nu blev det inte så, utan det blev oavgjort 1-1 efter full tid. Förlängningen slutade 0-0 och straffläggningen vann BIK med två mål gjorda av Linus Persson och Christer Carlsson.

Efter matchen åkte jag till Marina. Emelie hade kommit hem från Mora och vi passade på att gratulera henne i förskott på 24-årsdagen som infaller den 11:e.

God Natt!


Inga kommentarer: