tisdag 3 april 2012

Tisdag 3/4

God Kväll!

Även idag en solig men kylig morgon. Eftersom jag har mina däck lagrade på Däckson i Karlskoga åkte jag dit. Tyckte att det var dags att byta till sommardäcken. Jag kunde ju gjort det när jag var där i går, men så blev det inte. Ibland undrar jag hur högt bensinpriset skall bli innan jag funderar på att minska mina mil med bilen.

Efter lunchen hemma tyckte jag det var dags att göra något vettigt, så jag gick ut och samlade ihop torra grenar och klippte ner fjolårets vissnade blommor i rabatterna. Det är inte mycket man kan göra eftersom marken fortfarande är frusen. Det blev ett tillskott till min rishög och blir det motsvarande väder i morgon utan blåst kommer nog rishögen att få brinna upp.

Det var kyligt i luften, men jag gick ner till bryggan och satte mig en stund i solen. Där var det alldeles lugnt och tyst och det kändes skönt i solen.

Under kvällen fick det bli hockey igen. Som väntat är nu Brynäs klara för final efter att ha vunnit sin match över Färjestad och fick 4-1 i matcher. I den andra semin lever det vidare efter att Skellefteå klart slog AIK och nu leder med 3-2 i matcher.

God Natt!

Inga kommentarer: