lördag 21 april 2012

Lördag 21/4

God Kväll!

När jag gick upp i morse var marken täckt med något blött och vitt.

Vid 10-tiden begav jag mig mot Karlstad. Jag hade bestämt mig för att åka till Bergvik Köpcenter. Först blev det ett besök på Dressman. Tänkte köpa mig jeans. Tog med en packe i den storlek som jag har på mina gamla. Det gick inte alls. De var alldeles för små. På med de gamla kläderna igen, men nu hade jag fått nog av provning, så jag vandrade vidare. Denna gång blev det ett stopp vid Stadium. Där köpte jag en jacka, något som jag inte behöver, men de är ju lättare att prova. Så småningom hamnade jag i ytterligare en affär med jeans. Denna gång tog jag en storlek större. Vad hände då? Jo, de var alldeles för stora. Nu kommer jag att åka till Håkanssons i Filipstad och köpa dem, i annat fall väntar jag tills jag kommer till USA.

På hemvägen tittade jag in till Susanne. Där var hela köket fullt av besökare. Sten-Åke och jag åkte till Kvarnen och tittade på den konstutställning som pågår. När vi kom tillbaka var kaffet klart, så det blev en kopp innan jag fortsatte hem.

Senare på eftermiddagen fick jag besök av Thomas, som visade upp sin nya tjänstebil. Denna gång hade det blivit en Volvo.

Min syster ringde och hälsade från Dick, en gammal kompis till mig från skoltiden, som hon hade träffat. Jag tror inte att jag träffat honom mer än några gånger sedan jag flyttade från Alingsås -64. Det är bara ett par jubileumträffar som vi varit på.

Har också haft kontakt med USA-brodern. De går med en skräckkänsla och väntar på invasion från Sverige.

God Natt!

Inga kommentarer: