söndag 1 april 2012

Söndag 1/4

God Kväll!

Idag har det varit en riktig lat dag. Vädret har ju inte inbjudit till några utomhusaktiviteter. Visserligen har solen tittat fram, men det har varit kyligt.

Jag var i alla fall uppe vid graven och rensade undan ljung och granris. Köpte ett par krukor med påskliljor, som jag placerade som de var eftersom jorden var frusen.

Under eftermiddagen blev det hockey framför TV:n. Först var det Färjestad-Brynäs. Seger till Brynäs. som nu leder med 3-1 i matcher och högst troligt går till final. Under matchen ringde Ann-Marie, så jag tittade bara med ett öga.

Andra matchen, AIK-Skellefteå, vanns av AIK i en bättre match och där står det nu 2-2 i matcher. Här är det betydligt svårare att tippa vilka som går till final. Även här fick jag ett telefonsamtal, denna gång från Stefan.

Hörde ett bra aprilskämt i Värmlandsradion. Man skulle försöka få norska polisen att inte hälla ut smuggelsprit i avloppet för det hade spridit sig till dricksvattnet, så värmlänningarna kunde ha ett par procent i sitt dricksvatten.

Lite nyheter innan det blir dags för sängen.

God Natt!

Inga kommentarer: