torsdag 19 april 2012

Torsdag 19/4

God Kväll!

Idag kom kläderna med och det blev ett fartfyllt intervallpass. Efter den gemensamma frukosten åkte jag hem till Marina, som vi hade kommit överens om. Hon skulle ta bort de långa lockarna. Nu känns det betydligt bättre.

Nästa station var Bofors Hotell och Rotarymötet. Det var ett föredrag om hur man i Örebro samlar ungdomar från de sista åren i gymnasiet till en veckoträff vid midsommartid. Man väljer ut 100-200 stycken som har visat stort intresse för entreprenörskap och framåtanda. De får gruppvis tränas i företagande och genomgå viss utbildning. Från början är det tusentals som anmält sitt intresse.

Sedan var det dags för mitt årliga besök hos tandläkaren. Eftersom de hade fått in ett akutfall och de var försenade fick jag komma in till tandhygienisten, som tog några bilder och tog bort tandsten. Hon kunde inte hitta några problem så nu blir nästa besök om ett år igen. Tandläkaren tittade in och hälsade. Han frågade om jag brukade äta i kiosken vid vägen, Prästbäckenrasta. Han hade hört att de hade goda raggmunkar. Ryktet sprider sig.

Nu har jag sett hur Brynäs så småningom lyckades ta hem hockeyguldet.

På tal om hockey har BIK Karlskoga börjat bygga nästa års lag. Klart är att Wessner och Plastino har förlängt sina kontrakt. Från Malmö kommer tvillingparet Vesterholm. Idag har det också blivit klart med Joel Gistedt, en målvakt från Rögle. Vid frukosten kom Thermell förbi. Efter vad han sa var det inte någon tränare på gång ännu.

God Natt!

Inga kommentarer: