Fredag 19/10

God Kväll!

Idag var det en lugn förmiddag med frukost och tidningsläsning innan vi gick ut och Gudrun fick inventerat vad som hänt sedan hon var här senast. Startade en tvättmaskin eftersom det blir mycket träningskläder som skall tvättas.

Vid 18-tiden startade vi resan till Karlskoga för att se BIK-Örebro. Redan vid parkeringen märktes det att det var fler besökare än vanligt.

BIK startade matchen bra och hade flera chanser och det kom som en kalldusch när Örebro tog ledningen med 1-0 i slutet på första perioden. I andra kom BIK ut med full fart från början och det tog inte en minut innan det stod 1-1. Tredje perioden var jämn och det såg ut att inte bli några mål. När det bara var någon minut kvar blev nr 10 Nilsson fri och fälld, domaren visade straff. Den tog nr 14 Henrik Asplund hand om och satte säkert. Slutresultat 2-1 till BIK. Det var bra fart på hejarklackarna under hela matchen och det kändes nog skönt för spelarna när 4780 åskådare hejade fram dem. "Halva potten" slog nog nytt rekord, då den kom upp i över 22000 kronor.