torsdag 4 oktober 2012

Torsdag 4/10

God Kväll!

Börjar med ett Grattis till äldsta dottern, som fyller en massa år.

Idag var det ett gammalt hederligt aerobicpass och till styrkedelen användes hantlar och skivstång. Till frukosten hade Carola med kanelbullar eftersom det var kanelbullens dag.

Ett besök hos Tedenrud, som vanligt med många diskussionsämnen.

På Rotarymötet var det två klubbmedlemmar, som rapporterade från besök i Riga. Tillsammans är vi 10 klubbar inom distriktet som under ett antal år samlat ihop och levererat utrustning till barn- och ålderdomshem i Lettland. Ett 20-tal medlemmar från klubbarna hade varit där och inspekterat resultatet. De visade bilder och berättade om hur de mottagits och uppmärksammats.
Under eftermiddagen åkte jag till Susanne och gratulerade henne. Tillsammans med barnen Simon och Sofie och Stefan blev vi bjudna på Tacos med efterföljande kaffe och tårta. Som vanligt hade födelsedagsbarnet långa stunder en telefon vid örat. Tydligen många som ville gratulera henne.

Hann hem till Kockarnas kamp. Det syns att tävlingen sätter sina spår. Jag tror att alla kockarna nu har plåster på fingrarna. Efter dagens tävlingsuppdrag har de även brännblåsor i händerna. Tydligen tufft att vara kock.

God Natt!

Inga kommentarer: